Gezichtsbehandeling

 

Holistische gezichtsbehandelingen

Tijdens elke gezichtsbehandeling wordt er gebruik gemaakt van het Ayurvedische merk Lakshmi. Deze bestaan uit alleen pure en biologische gecertificeerde producten met een hoge werkzaamheid, gepatenteerde ingrediënten, geurende etherische oliën en de bijzondere kracht van edelstenen. Tijdens elke behandeling krijgt u indien gewenst een persoonlijk Lakshmi huidadvies.

In mijn praktijk werk ik met grote passie aan het verzorgen van huid, lichaam & geest met hulp van de natuur. Naast een schoonheidsverzorging gaat mijn aandacht tijdens een behandeling uit naar een holistische aanpak, zodat zowel lichaam als geest in balans komen. Hierbij maak ik gebruik gemaakt van diverse ‘tools’ uit holistische geneeswijzen. Muziek, geuren, edelstenen, sfeerlicht en stilte zorgen voor een totale ontspanning. Dit zorgt voor innerlijke rust en een optimaal gevoel van ‘welzijn’ tijdens een gezichtsbehandeling.

Onder het kopje basisbehandeling vind je een heerlijke Lakshmi basisbehandeling voor bijv. wanneer je voor de eerste keer kennis wilt maken of indien je wat minder tijd hebt. Wil je onthaasten en heb je behoefte aan balans? Geniet dan van een heerlijke LakShmi Wellness ontspannende gezichtsbehandeling. Tijdens een LakShmi Seizoensbehandeling zit je helemaal goed! Een uitgebreide behandeling volgens de seizoenen. Kijk even onder het kopje: Seizoensaanbieding!

 

 

safe_image.php