Behandelthema’s

Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuw aanbod! Prijslijst per feb 2020.

In de salon heb je de keuze uit diverse behandelthema’s: Balans, Huidverzorging en Relax.
De basis van de thema’s Balans en Huidverzorging bestaan uit: Voetbad met Himalaya-zout en etherische olie, dubbele oppervlakte reiniging, peeling, dieptereiniging, inwrijven voeten met warme olie, wenkbrauwen bijwerken, massage en masker. Je kunt een gewenst thema kiezen bij binnenkomst van je afspraak.

Tijdens een behandeling zijn 1 0f 2 modules inbegrepen zoals: Verven wimpers, verven wenkbrauwen of bovenlip waxen. Een extra module, naast de inbegrepen modules, kan worden toegevoegd tegen een meerprijs van € 5,00 en kin/kaaklijn waxen tegen meerprijs van € 8,00.

“Balans” 75 minuten € 65,- of 105 minuten € 79,- (Inclusief pedi € 89,-)

Deze behandeling is zeer geschikt voor het in balans brengen van de onrustige/gestreste huid. Er zal aangepast op het huidtype gewerkt worden met de Clearing lijn om de huid te zuiveren. Ook zal de aandacht worden gericht op ontspanning.

Voetbad, dubbele oppervlaktereiniging, wenkbrauwen bijwerken, AHA & Jojoba Peeling of fruitzuur op basis van melkzuur, evt. kruidenstoombad, Face Mask Clearing, dieptereiniging, Clearing Serum, Royal Facial Oil voor verbeteren elasticiteit, Face Balm Clearing, zuiverende en drainerende gezichtsmassage, Eye cream, verzorgende crème aangepast op het huidtype.

Aangepast op uw behoefte wordt er tijdens de behandeling gebruik gemaakt van een RelaxRitueel met etherische olie en/of aura-spray en kristallen.

*Inclusief 1 module.

“Huidverzorging” 75 minuten € 65,- of 105 minuten € 79,- (Inclusief pedi € 89,-)

Bij deze behandeling wordt er gewerkt ‘op maat’ Wat heeft uw huid nodig op dit moment? Deze behandeling is zeer geschikt voor de vochtarme huid, gevoelige huid (gesprongen haarvaatjes) en de rijpere huid en kan elke keer naast het verbeteren van de huid, net een beetje anders zijn in de aandacht voor ontspanning van lichaam en geest.

Met als toevoegingen naast de basis: fruitzuur op basis van melkzuur of papaya-peeling, evt. kruidenstoombad, evt. dieptereiniging, serum met vetoplosbare vitaminen, Royal Facial Oil voor verbeteren elasticiteit, Face Balm als vochtlaag, voedende en ontspannende gezichtsmassage, Eye cream, verzorgende crème aangepast op het huidtype.

Aangepast op uw behoefte wordt er tijdens de behandeling gebruik gemaakt van een RelaxRitueel met etherische olie en/of aura-spray en kristallen.

*Inclusief 1 module.

“Relax” 75 minuten € 65,- of 105 minuten € 79,- (Inclusief pedi € 89,-)

Binnenkort nieuw in de salon! Een Total Relax behandeling gericht op ontspanning van lichaam en geest met diverse massages i.c.m een geurbeleving die omringt wordt met extra elementen zoals biologische thee en kristallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens een behandeling van 105 minuten ontvang je voor slechts  €10,- extra een uitgebreide pedicure en deze behandeling is inclusief:

-i.p.v 1 module, heb je de keuze uit 2 modules (verven/waxen)

-uitgebreide gezichtsmassage + voetmassage met warme olie (ong. 10 min.)

-Kopje kruidenthee met wat lekkers.

*Er zijn voordelige startersets beschikbaar, zodat u de behandeling thuis kunt voortzetten voor een optimaal resultaat!