Even voorstellen

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik zal mij even kort voorstellen, zodat je een beeld krijgt van mijn werkwijze.  Het is namelijk heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Kijk gerust verder op mijn site voor meer uitleg. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen wanneer je even kort wilt kennismaken.

Al ruime tijd ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste i.c.m pedicure. Door de jaren heen ben ik mij er steeds meer van bewust dat alleen de huid behandelen niet voldoende is om je te laten stralen. Met veel passie gebruik ik dan ook graag de combinatie van huidverbetering en wellness in één!

In mijn schoonheidssalon werk ik met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi. Zuivere en natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten (bio-eco gecertificeerd en dierproefvrij). Lakshmi is Ayurvedisch en op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen. Daarnaast maak ik gebruik van edelstenen, die immers ook verwerkt zijn in de producten van Lakshmi, en auraspray’s. Het geven van een totaal pakket van pedicure, huidverzorging en verbetering met als basis ontspanning en welzijn is het uitgangspunt in mijn praktijk.

Kortom.. de holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan het innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere ontspannen uitstraling.

Je bent van harte welkom in mijn salon!

Warme groet van Daphne