Een holistische visie met zuivere huidverzorging…

Bij salon Warmenthuis wordt elke gezichtsbehandeling gegeven volgens holistische werkwijze zoals deze in de Ayurveda bekend is. In mijn salon kijk ik naar de mens als geheel en niet alleen naar een huidtype of huidprobleem. Een persoonlijke benadering vind ik zelf altijd prettig en zo behandel ik mijn gasten ook.

Waarom een bezoek aan een schoonheidsspecialiste?

Er zijn verschillende redenen om naar de schoonheidsspecialiste te gaan, bijvoorbeeld als je huidproblemen hebt, je de huidconditie wilt verbeteren of wanneer je ervoor kiest om eens heerlijk te ontspannen.  

Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderden, denk aan stress, roken, milieu, zonschade, hormonen en verkeerd gebruik van cosmetica. Als je een regelmatig bezoek brengt aan de schoonheidsspecialiste en wanneer je de juiste huidverzorging gebruikt, zorg je ervoor dat je huid in topconditie wordt gebracht en wordt gehouden.

Waarom koop ik mijn huidverzorging bij een schoonheidsspecialiste?

Ten eerste aan jou altijd de keuze waar je iets zal kopen. Alleen zijn er wel degelijk grote verschillen in de kwaliteit van huidverzorging. Wist je dat wanneer je start met verkeerde huidreiniging je de huid al blijvend kunt beschadigen? Dus wanneer je een jaar of 16 bent… Je start met make-up en dat moet er natuurlijk ook weer af. Dus gaan we starten met reinigen. Wanneer je hierbij reinigingsproducten kiest uit de drogisterij etc. kijk je vaak naar producten waarvan je denkt dat ze bij jouw huidtype horen. Dan ga je ervan uit dat het goed is. Nou niet echt dus.. Er zitten zoveel schadelijke stoffen in dat ervoor zorgt dat jouw mooie perzik-huidje allerlei reacties kan gaan krijgen denk aan pukkeltjes, gevoeligheid, uitdroging etc. Dit komt, omdat de natuurlijke zuurmantel (beschermlaagje v/d huid) wordt opgelost door allerlei schadelijke ingrediënten. Dit houdt in dat je huid geen of weinig bescherming meer kan geven aan schadelijke stoffen van buitenaf.

Niet alleen schadelijke reinigingsproducten, maar ook allerlei foute crèmes worden massaal aangeboden in drogisterij, parfumeries etc. zelfs in de apotheek waarvan je denkt dat ze goed zouden moeten zijn. Ja.. ook de duurdere cosmetica merken bevatten zelfs schadelijke stoffen voor je huid!

Deze producten bevatten vaak:

  • Alcohol
  • Parfum
  • Parabenen
  • Sodium lauryl sulphate.
  • Synthetische kleurstoffen.
  • Ingrediënten van dierlijke oorsprong.
  • Chemische conserveermiddelen

Wanneer je ervoor kiest om naar een schoonheidsspecialiste te gaan zorg je ervoor dat de huid, wat overigens je grootste orgaan is, op de juiste manier met de juiste aandacht zal worden verzorgd. Je zal hier iets in moeten investeren. Denk aan een regelmatig bezoek 1 keer in de 4/6 weken met daarbij de bijpassende huidverzorging voor thuis. Op langere termijn heb je hier zoveel profijt van! Je huid zal stralen en de huidveroudering waar we allemaal mee te maken krijgen zal worden uitgesteld. Uiteindelijk zal je minder geld uit hoeven geven wanneer je de juiste producten, die afgestemd zijn voor jouw huid bij de wastafel hebt staan. Een gezonde huid heeft veel minder problemen en hierdoor dus ook veel minder nodig..

BIO-EKO Lakshmi producten bevatten alleen pure ingrediënten op basis van essentiële oliën, plantenextracten en kruiden. Er worden zelf diverse edelstenen aan Lakshmi huidverzorging toegevoegd. Edelstenen geven trillingen af wat er voor zorgt dat de werkstoffen op de juiste plaats in de huid terecht komen. Dit is natuurlijk uniek in huidverzorging!  Elk product/ingrediënt wordt van te voren uiterst secuur onderzocht door biochemici in Lakshmi haar eigen laboratoria te Italië. Zelfs de verpakkingen zijn geheel van duurzaam papier!

Wanneer breng ik een bezoek bij Salon Warmenthuis?

Dat ligt er natuurlijk helemaal aan wat jouw wensen zijn. Wanneer je komt voor een eerste behandeling zal hier altijd naar gevraagd worden en aan de hand daarvan zal ik je het advies geven wat het beste bij jou past.

Wil je graag dat je huid verbeterd wordt? Denk dan aan 1 keer in de 4 tot 6 weken met daarnaast de juiste huidverzorging voor thuis.

Wil je graag komen voor ontspanning en je wenkbrauwen/wimpers verven? Dan adviseer ik meestal om 1 keer in 5/6 weken aan te houden, zodat je ervoor zorgt dat de verf er niet helemaal af is. Natuurlijk mag je ook 1 keer in de 3 maanden komen of 1 keer per jaar. Aan jou de keuze! Het kan goed voor je ontspanning zijn om er enige regelmaat in te houden, zodat je jezelf even op een mini-vakantie stuurt!..Oja en als je dan toch gaat..vergeet je voetjes niet! Deze hebben ook zoveel te verduren. Wanneer je ze regelmatig een voetverzorging gunt dan zien ze er altijd verzorgd uit en zal je weinig voetproblemen of last ervaren!

Mijn salon is mijn passie en een dag werk zie ik niet als werk, maar als een pure verrijking! Natuurlijk moeten wij thuis ook eten en het huis bekostigen, maar als je dat nou kunt doen met iets wat je energie geeft dan is dat toch heel wat waard! 

Neem eens een kijkje op mijn site wat voor behandelingen er mogelijk zijn. Mocht je vragen hebben: Gewoon bellen/appen of kom eens langs voor een gratis intakegesprek..

Wie weet zie ik je dan binnenkort bij Salon Warmenthuis!

Een warme groet,

Daphne Langelaar

salon fotos