Pedicure

Onderstaande behandelingen zijn losse pedicure behandelingen. Wanneer u ook een gezichtsbehandeling wenst dan heb ik een speciale uitgebreide behandeling samen gesteld. Dit is een complete gezicht met wellness-behandeling inclusief een uitgebreide pedicure en 2 extra modules. Een uitgebreide pedicure behandeling kost bij de Lakshmi Wellness 105 min.  € 77,-  slechts 10,- extra! 

Lakshmi Wellness 105 min.  € 79,- (Incl. pedicure € 89,-) **

Niet zomaar een gezichtsbehandeling maar veel meer! Dit is een complete wellnessbehandeling. Door de speciale geurbeleving, Reikihandgrepen en een heerlijke uitgebreide warme oliemassage kunt u de dagelijkse stress even los te laten. Een volledig huidverbeterende en ontspannende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, edelstenen en speciale ontspannende grepen in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

Bestaande uit:

Een aromatisch/energetisch voetenbad, inwrijving voeten met warme olie, reinigen, Papajapeeling, wenkbrauwen bijwerken, kruidenstoom, indien gewenst tijdens de kruidenstoom pedicure, dieptereiniging, warme oliemassage van gezicht-, nek-, schouder-, oor- en hoofdhuidmassage, edelstenenmassage van de ogen, oog en gezichtsmasker, verzorgende crème.

Pedicure basis 25 min. € 31,50 (Weinig voetproblemen)

Een korte basis pedicure voor het opfrissen van de nagels en hielen met verder weinig voetproblemen bestaande uit: Knippen, reinigen nagelomgeving, frezen nagels, eelt verwijderen, voetcreme.

*Indien gewenst is het aanbrengen van nagellak inbegrepen.

Pedicure Extra 50 min. € 42,50 (Extra tijd voetproblemen of voetmassage)

Een uitgebreide pedicure met als extra een heerlijke warme oliemassage of het  behandelen van voetproblemen, zoals likdoorns/veel eelt/schimmelnagels  bestaande uit: Knippen, reinigen nagelomgeving, frezen nagels, voetproblemen behandelen of voetmassage.

*Het lakken wordt bij voorkeur gedaan met gifvrije Boho nagellak. Een potje nagellak is er vanaf  € 6,95 en is alleen verkrijgbaar in de salon. 

 

Extra Glow-Salt scrub  € 2,50

Met deze verfrissende olie/zoutscrub worden je voeten nog eens extra zacht. Vooral bij een droge schilferige huid en/of eeltvorming is dit naast het verwijderen van eelt tijdens de pedicurebehandeling een heerlijke aanvulling! Een aanrader dus!

 

*Prijslijst per 1 feb 2020 inclusief 21% BTW.  Prijswijzigingen voorbehouden.