LakShmi Wellness Behandeling

Bij het maken van een afspraak van een LakShmi Wellness behandeling heb je de keuze uit een behandelduur van 1 uur en 15 minuten * of een uitgebreide behandeling van  1 uur en 45 minuten **.

 

 

 

Voel je je geleefd en onrustig? Dan is een LakShmi Wellness behandeling een weldaad om te onthaasten. Tijdens deze heerlijke wellness gezichtsbehandeling zal je huid  worden verzorgt en zal de aandacht uitgaan naar innerlijke rust & balans. Na een ontspannen Lakshmi Wellness gezichtsbehandeling zullen lichaam en geest weer in balans zijn en je huid zal weer stralen.

De basis van een LakShmi Wellness bestaat uit onderstaande modules. Bij een behandelduur van 1 uur en 45 minuten ** kun je deze naar wens uitbreiden met een rugontspanningsriteel of een pedicurebehandeling.

Kruidenvoetenbad, inwrijving voeten met warme Ayurvedische olie, reinigen, Papajapeeling, wenkbrauwen bijwerken, kruidenstoom, dieptereiniging, warme oliemassage van gezicht-, nek- en schouder, oog en gezichtsmasker, verzorgende crème. Bij een uitgebreide behandeling ontvang je een ontspannend en reinigend oogritueel met edelstenen en een extra hoofdmassage.