Salon Warmenthuis bestaat 1 jaar!!

facebook actie 2017

Precies een jaar geleden begon mijn nieuwe salon-avontuur in Warmenhuizen. Eerder heb ik 5 jaar een schoonheid/pedicure salon in Marum (Groningen) gehad waar ik begon met het Ayurvedische merk Lakshmi. Ayurvedisch houdt in dat er op holistische wijze wordt gewerkt met alleen zuivere producten op basis van essentiële olie, plantenextracten en kruiden. Ook wordt er gebruik gemaakt van aromatherapie en worden er zelfs edelstenen in de producten verwerkt! Dit is absoluut uniek in de huidverzorging! Door het werken met deze heerlijke producten in combinatie met het holistische concept zorgt dit voor een verrijking voor mezelf en voor de klanten die mijn salon bezoeken. Tijdens mijn behandelingen probeer ik altijd aan alle wensen te voldoen die een klant op dat moment wenst. Met als uitgangspunt:’huidverbetering in combinatie met een totale ontspanning van lichaam & geest’

LIKE & SHARE!

Vorig jaar begon startte ik mijn eerste werkdag met een pedicure-behandeling. Vandaar ik deze met alle liefde graag weg wil geven aan mijn trouwe klanten/social media fans! 🙂 Dinsdag 28 februari maak ik de winnaar bekend.

Dus wie weet tot snel 😉