Leuke moederdag actie!

 

Sinds kort ben ik gestart met mijn Salon Warmenthuis. Wat een leuke reacties heb ik al gehad. Super dankbaar daarvoor!

Ook ben ik sinds 7 maanden zelf moeder. En dat is ook nog eens een verrijking. Ik weet dat het ook weleens druk kan zijn naast je baan en het verzorgen van je gezin, vandaar dat ik wat leuks heb bedacht, speciaal voor de moeders! Wil je eens ervaren hoe een holistische schoonheidsbehandeling met EKO- BIO producten van LAKSHMI voor jou kan betekenen? Kom dan zaterdag 7 mei vanaf 11:00 langs bij Sandy’s Bloemidee in Warmenhuizen om deze Beauty verwenbon te innen! Deze bon is geldig op een Beauty & Wellness 120 min of een Lakshmi 90 + pedicure…

Zelf ben ik er deze dag om ‘m persoonlijk te overhandigen…hoe leuk is dat!..

Screenshot_2016-04-26-21-59-24-1